ibn khaldun

MAKLUMAN

BERMULA SESI 2019 BEBERAPA PERKARA AKAN DILAKSANAKAN SEBAGAI LANGKAH KAWALAN YURAN TERTUNGGAK SEKOLAH.

SEBAGAI MAKLUMAN JUMLAH YURAN TERTUNGGAK INI TELAH MENJEJASKAN PERANCANGAN OPERASI INSTITUSI.OLEH ITU BEBERAPA TINDAKAN AKAN DIAMBIL BAGI MELINDUNGI KEPENTINGAN PELAJAR , WARIS DAN GURU.

1. SEMUA YURAN PERSEKOLAHAN SESI 2018 PERLU DI LANGSAIKAN SELEWATNYA PADA 30 NOVEMBER 2018.
  2. PELAJAR TIDAK AKAN DINAIKAN KELAS BAGI YANG MEMPUNYAI YURAN TERTUNGGAK UNTUK SESI 2019
  3. PELAJAR SRIK HANYA AKAN DITAWARKAN KE TINGKATAN SATU DI SMIK BERDASARKAN REKOD YURAN TIDAK BERTUNGGAK
  4. PELAJAR TINGKATAN TIGA AKAN DITAWARKAN KE TINGKATAN EMPAT TAHUN HADAPAN BERDASARKAN REKOD YURAN TIDAK TERTUNGGAK

SELARAS DENGAN ITU

1. SEMUA PEMBAYARAN YURAN TERTUNGGAK PERLU DIJELASAKAN SECARA TUNAI @ REAL TIME JIKA DIURUSKAN SECARA ONLINE
  2. SEMUA PEMBAYARAN POST-DATED CHEQUE BAGI MELANGSAIKAN YURAN TERTUNGGAK TIDAK AKAN DITERIMA.
  3. SEMUA PEMBAYARAN ONLINE - SCHEDULE PAYMENT TIDAK AKAN DITERIMA.
  4. SEMUA PEMBAYARAN ONLINE AKAN DIPANTAU SECARA ONLINE BANKING OLEH PEGAWAI KEWANGAN SEKOLAH.

Dont'a Hightower Authentic Jersey